Interimmo

Makelaar Amsterdam

Wilt u uw huis verkopen of een nieuw huis kopen? Wilt u uw huis huren of verhuren? Bent u benieuwd hoeveel uw huis waard is of wat de beste lening is? Kortom, bent u op zoek naar een makelaar in Amsterdam? Kom dan snel langs bij Inter Immo Makelaars in Amsterdam! Wij hebben de kennis om uw vragen te beantwoorden en u te helpen naar de volgende stap in uw leven!

Inter Immo Makelaars te Amsterdam

Inter Immo Makelaars is een makelaarskantoor in Amsterdam en Almere. Wij zijn gespecialiseerd in het huren en verhuren van woningen aan particulieren, maar wij bemiddelen ook bij de aan- en verkoop van woningen.

Jarenlange ervaring als makelaar in Amsterdam!

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de woningmarkt en wij zijn nog lang niet klaar. Door onze ervaring kennen wij de markt, ook op het gebied van wet- en regelgeving, door en door. Hierdoor kunnen wij u kwalitatief en persoonlijk begeleiden! Wij geven u kwalitatief en persoonlijk advies.

Advies van Inter Immo Makelaar

Wilt u een huis kopen en kunt u hier hulp bij gebruiken? Inter Immo Makelaar in Amsterdam kan u hierbij helpen! Wij helpen u door u te ondersteunen met professionele begeleiding. Wilt u uw huis verkopen? Maak een afspraak met onze taxateurs en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis. Wilt u uw huis verhuren? Ook dan kunnen wij u helpen. Bel 020 – 33 17 567 of kom langs bij ons op de Roerstraat 1 in Amsterdam. Inter Immo Makerlaars in Amsterdam helpt u graag!