Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Toutenburgstraat 99

99, Toutenburgstraat, Holendrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland, 1107PX, Nederland
Levering: in overleg€275.000,- k.k.

Beschrijving

Aan de rand van Amsterdam Zuidoost (Reigersbos) ligt dit ruime 3-kamer appartement op de 3e verdieping met een heerlijk balkon gelegen op het Noordwesten.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, een moderne keuken en badkamer. Binnenkort zal het complex een nieuwe uitstraling krijgen. De VVE vervangt namelijk alle kozijnen en deuren aan de straatzijde. De kunststof kozijnen worden aan de buitenzijde antraciet en aan de binnenzijde wit. De ramen krijgen een draai- en kiepfunctie. Het appartement ligt dichtbij het gezellige winkelcentrum Reigersbos met op woensdag de wekelijkse markt. Op loop/fietsafstand vindt u diverse voorzieningen, zoals natuur- en recreatiegebied De Hoge Dijk, het AMC en openbaar vervoer (trein-, bus- en metrostation Holendrecht/Reigersbos M54/M50). Daarnaast biedt het recreatiegebied “Gaasperplas” voor jong en oud een groot aantal mogelijkheden voor vermaak. De Amsterdamse Poort is vlakbij en biedt een gevarieerd winkelaanbod. Het centrum van Amsterdam is te bereiken binnen 25 minuten. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of A9. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Derde verdieping:
Via het gezamenlijke trappenhuis en galerij bereikt u de entree van het appartement op de derde verdieping. U stapt binnen in een lange gang die alle vertrekken met elkaar verbindt. Aan de voorzijde is een slaapkamer van 9 m2. In het midden van de gang is er toegang tot de volledig betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en zwevend toilet. Tegenover de badkamer is een inpandige berging met de wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde van het appartement is de grote slaapkamer van 12 m2 en de lichte woonkamer. De woonkamer is erg licht dankzij de grote raampartijen. De ruime keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, gaskookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en erg veel opbergruimte.

Bijzonderheden:

– woonoppervlakte 69 m2 (nen-2580);
– Balkon van 4,3 m2, ligging Noordwest;
– Externe berging van ca. 5 m2;
– VVE professioneel beheerd door Iris VVe beheer B.V;
– Kozijnen aan de straatzijde worden door de VVE vervangen in week 22 voor kunststof met draai/kiep ramen;
– Energielabel C;
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 31-10-2034;
– Aanvraag voor de eeuwigdurende erfpacht is gedaan onder gunstige voorwaarden. De koper kan hiervan gebruik maken;
– Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Vraagprijs: €275.000,-
Levering: In overleg

Detail

  • Prijs: Levering: in overleg €275.000/k.k.
  • Eigenschap Grootte: 69 m²
  • slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 1985

Overige gegevens

  • :

Contact us for more information!

View on the map!