Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Neem contact met ons op!

Esmoreitstraat 46hs

Esmoreitstraat 46HS, 1055 CH Amsterdam, Nederland
bieden vanaf€450.000

Omschrijving

 

In een rustig straatje van Bos en Lommer komt dit volledig gerenoveerde appartement vrij op de begane grond. Dit 3-kamer appartement met 77 m2 woonoppervlakte en een tuin van maar liefst 44 m2 is op korte termijn beschikbaar. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Bos en Lommerweg en de markt op het Bos en Lommerplein, welke behalve zondag en maandag iedere dag open is van 9.00 tot 18.00 uur. Het Erasmuspark en het Wachterliedplantsoen liggen letterlijk om de hoek. Tram 14 en 7 en bus 21, 80, 247 en 752 hebben een halte op loopafstand.

Indeling: Ruime entree, gang, toilet met fonteintje, mooie open woonruimte met uitbouw en openslaande deuren naar de tuin. De tuin is gelegen op het noordoosten en hier kun je genieten van de ochtendzon. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en de tweede kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Naast deze kamer is er een grote bergruimte met wasmachineaansluiting.

De splinternieuwe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, rvs-afzuigkap en combi-oven/magnetron. De badkamer is ook geheel vernieuwd. Deze is volledig betegeld en voorzien van een luxe houten wastafelmeubel, grote spiegel met verlichting en een inloopdouche. Het plafond is voorzien van diverse inbouwspots en op de vloer ligt een fraaie eikenhoutenvloer in visgraatmotief.

In het schuurtje in de tuin is een aansluiting voor water, elektra en afvoer aanwezig en heb je ook de mogelijkheid om de wasmachine te plaatsen. De tuin is voorzien van mooie natuurstenen tegels. Er is een buitenkraan en een elektrapunt aangebracht aan de achtergevel.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt thans € 902,- per jaar en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. Het tijdvak loopt tot 15 juni 2064.

Bijzonderheden:

– Volledig gerenoveerd (2018)

– Gesplitst in 8 appartementsrechten in 2000

– Vve professioneel beheerd door VVENL

– Dubbel glas

– Tuin van ca. 36 m2 op noordoosten met ochtendzon

– Schuurtje in de tuin van ca. 6 m2

– Jaarlijkse erfpachtcanon van ca. €902,- per jaar

– Servicekosten ca. € 75,- per maand

– Meetrapport conform NEN2580 aanwezig

Woningdocumenten

Plattegronden

Floor Plan

Detail

  • Aantal kamers: 3
  • Prijs: €450.000
  • Oppervlakte: 77 M2
  • Slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 1940

Neem contact met ons op!

Bekijk op kaart!