Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Tempo Doeloestraat 232

232, Tempo Doeloestraat, Indischebuurt, Almere, Flevoland, Nederland, 1336NB, Nederland

Beschrijving

Dit nieuwe 3-kamer appartement is gelegen in de Indische buurt en is één van de jongere wijken van Almere Buiten. Deze wijk is voorzien van veel openbaar groen en diverse stadsgrachten en waterpartijen. De wijk is speels opgezet en er zijn veel speelvoorzieningen voor de jeugd (van alle leeftijden) aanwezig. Zo is er de activiteitenzone op de Evenaar met basketbal, tennis, voetbal en een spectaculaire skatebaan, en vele speeltuintjes in de wijk voor de kleinere kinderen. Het Kotterbos, de vaart, de plassen en niet te vergeten het vermaarde natuurgebied “Oostvaardersplassen” bevinden zich op loopafstand. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Het centrum van Almere-Buiten en NS Station zijn op een 7 minuten fietsafstand. De uitvalswegen naar de A6 en A27 zijn binnen 2 minuten bereikbaar. Een perfecte locatie dus!

Indeling:

Begane grond:
Entree complex met bellenplateau, trappenhuis, lift en toegang tot de bergingen. Op de begane grond is een parkeerterrein aangelegd, met meer dan voldoende beschikbare parkeerplaatsen voor alle bewoners.

Tweede etage:
Via de lift of trappenhuis bereikt u het appartement. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, badkamer, keuken en in het gehele appartement ligt een PVC vloer. Door de grote ramen heeft de woonkamer veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht. Ook heeft u een heerlijk balkon, waar u van het zonnetje kunt genieten met uitzicht op de binnentuin. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en voldoende kastruimte.

Wij bieden dit gemeubileerde appartement per 1 september aan voor maximaal 24 maanden en kost € 1350,00 per maand excl. G/W/L.

Contact us for more information!

View on the map!