Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Tempo Doeloestraat 205

205, Tempo Doeloestraat, Indischebuurt, Almere, Flevoland, Nederland, 1336NB, Nederland
€1.295,- per maand

Beschrijving

Wordt u de nieuwe bewoner van dit prachtige nieuwbouw complex in Almere buiten? Dit appartement ligt aan de noordzijde van de Evenaar, ter hoogte van de Tempo Doeloestraat.
Deze plek heeft alles wat u nodig heeft op loop- of fietsafstand. Verschillende sportverenigingen, welzijnscentrum, gezondheidszorg, supermarkten, scholen en kinderopvang, maar ook Buitenmere Shopping, het centrum met ruim aantal winkels vol mode, lifestyle, verrassende restaurants en koffiebars treft u op loop-fietsafstand. DoeMere, hét woonwinkelcentrum van Almere, bereikt u ook met een paar minuten.
De A6 richting Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Lelystad is enkel 5 minuten rijden en ook is het openbaarvervoer, NS station Almere Oostvaarders is binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling
Op de 7e etage vindt u dit prachtige appartement. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, badkamer, luxe keuken en in het gehele appartement ligt vloerverwarming met laminaatvloer. Door de grote ramen heeft de woonkamer veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht. Ook heeft u een heerlijk balkon (6m2) gelegen op het zuiden met uitzicht op de binnentuin. De keuken is voorzien van een een aparte oven en magnetron, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en voldoende kastruimte.

Wij bieden dit gestoffeerde appartement aan per 7 januari 2022 voor onbepaalde tijd, minimaal 1 jaar. Het appartement is € 1295,00 per maand excl. G/W/L.

Detail

  • Prijs: €1.295/per maand
  • Eigenschap Grootte: 50 m2
  • slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 2020

Contact us for more information!

View on the map!