Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Neem contact met ons op!

Soembawastraat

Soembawastraat, 1095 Amsterdam, Nederland
beschikbaar per 8 september €1.250,- per maand gemeubileerd

Beschrijving

*Beschikbaar voor 10 maanden*

Dit twee kamer appartement is gelegen in de Soembawastraat, een rustige zijstraat van de Insulindeweg en loopt uit in de Javastraat. Dé winkelstraat van de Indische Buurt waar u voor al uw dagelijkse benodigdheden terecht kunt. Ook de Dappermarkt op is op korte afstand gelegen. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Javaplantsoen of in het Flevopark, een groot en fraai park tussen de Indische Buurt en het Nieuwe Diep.
De woning is prima te bereiken. Diverse openbaar vervoermogelijkheden (zowel van de bus als de tram) zijn op loopafstand gelegen. Het Centrum alsmede de Ring A-10 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Indeling:
Bij binnenkomst vindt u een fijne en zonnige woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een wijd zicht over de straat. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken voorzien van oven/magnetron combi, koelvriescombi, vaatwasser en keramische kookplaat. Aan de achterzijde bevind zich de slaapkamer met balkon. In het midden van het appartement is de badkamer met wastafel, wasmachineaansluiting, bad en toilet.

Bijzonderheden:
– Cafés en restaurant dichtbij gelegen
– Openbaar vervoer dichtbij
– Afmeting 50 m2
– Balkon

Dit appartement is per 08 september beschikbaar voor een periode van 10 maanden en kost €1.250,- per maand (excl. g/w/e).

*Available for 10 months*

Lay out:
Entering the apartment you will find a nice living room with windows overlooking the street. Through the living room with dining area you will enter the complete kitchen with an oven, cooking plate and a fridge. The bedroom is situated at the back of the apartment and is stretched out over the entire length of the apartment. One side of the room is now used as a study. The bedroom also gives you access to the balcony.

Features:
– Cafes and restaurant near by
– Public transport near by
– Size 50 m2
– Balcony

This furnished apartment is available from the 8th of September for 10 months and costs €1.250,- per month (excl. g/w/e).

Detail

  • Aantal kamers: 2
  • Prijs: beschikbaar per 8 september €1.250/per maand gemeubileerd
  • Oppervlakte: 50 m2
  • Slaapkamers: 1
  • Bouwjaar: 1935

Neem contact met ons op!

Bekijk op kaart!