Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Paul Kleestraat 50 ALMERE

Paul Kleestraat, 1328HG, ALMERE
€1.350,- per maand

Beschrijving

Dit appartement ligt in de wijk Tussen de Vaarten Midden en is gelegen op de bovenste verdieping van het in totaal 6 verdiepingen tellende complex ‘Aquarel 1’. Het complex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel Almere Stad centrum als van Almere Buiten, met ook een verbinding naar de A6 en A27 in de nabijheid. Het appartement ligt op loopafstand van supermarkt, gezondheidscentrum, peuterspeelzaal en basisscholen. De bushalte is om de hoek en er is daarmee een snelle verbinding naar CS-Almere Stad en station Almere Parkwijk. In de nabijheid van het appartementencomplex zijn er diverse speelvoorzieningen voor de kinderen. Ook sport- en recreatiemogelijkheden zijn op fietsafstand o.a. het Fanny Blankers Koen sportpark en de Leeghwaterplas, maar ook Stichting Aap en Stadslandgoed de Kemphaan zijn met de fiets gemakkelijk bereikbaar.

Het appartementencomplex heeft een bellenplateau, waarna u via een gesloten entree de algemene hal bereikt met toegang tot de bergingen en de lift.
Het appartement heeft bij binnenkomst een royale hal, waarna u toegang heeft tot de ruime woonkamer, de drie slaapkamers, het toilet en de badkamer.

De ruime woonkamer heeft door de vele ramen extra veel lichtinval. Er is prachtig uitzicht over de Hoger vaart en de stad. De verwarmingselementen zijn verfraaid met radiator ombouwen waarmee verbrede vensterbanken zijn gecreëerd. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en op de vloer licht een massief eiken vloer. De open keuken, de grote bijkeuken en de knusse loggia zijn vanuit de woonkamer bereikbaar. De keuken heeft een massief granieten werkblad en granieten achterblad en is voorzien van alle gemakken, waaronder een designkraan, RVS afzuigkap, grote keramische kookplaat, koelkast, heteluchtoven, vaatwasser en grote pannenladen. De keuken grenst direct aan de bijkeuken en de loggia/balkon. Ook in de keuken zijn de verwarmingselementen verfraaid met een radiatorkast en verbrede vensterbank.

In totaal zijn er 3 slaapkamers, allen even perfect afgewerkt. Ook in de slaapkamers zijn alle wanden voorzien van spachtelputz, en ligt er een mooie eikenvloer, tevens zijn de radiatoren ook hier omkleed. De hoofdslaapkamer heeft een ingebouwd hoofdeinde voor uw bed, voorzien van nachtlampjes. De badkamer heeft een luxe uitstraling, met grote tegels voorzien van moderne mozaïek accenten. Er hangt een grote spiegelwand boven de design wastafel en naast de douche heeft deze badkamer ook een heerlijk ruim hoekbad .

Vanaf de loggia/balkon heeft u prachtig uitzicht over de stad!

Deze gemeubileerde woning is beschikbaar vanaf 1 maart 2021 voor €1350,- euro per maand excl. G/L/W voor een periode van maximaal 24 maanden.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Detail

  • Prijs: €1.350/per maand
  • Eigenschap Grootte: 109 m2
  • kamers: 4
  • slaapkamers: 3
  • Bouwjaar: 2003

Contact us for more information!

View on the map!