Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Pastelstraat 57 ALMERE

Pastelstraat, 1339JG, ALMERE
€1.195,- per maand

Beschrijving

In Almere-Buiten gelegen in de wijk Regenboogbuurt ligt dit opvallende appartementencomplex Rainbow State aan de Pastelstraat. Het centrum van zowel Almere Buiten als Almere stad ligt op korte afstand.
Hierdoor heb je dagelijks makkelijk toegang tot het winkelcentrum, kinderdagverblijven, diverse supermarkten en een bushalte voor als je met het OV reist.
Diverse fiets en wandelroutes liggen uitgestippeld voor de deur, geniet van de Oostvaardersplassen die binnen 10 minuten fietsen te bereiken zijn.

Indeling:

Eerste verdieping
Via de voordeur gelegen op de eerste verdieping heb je toegang tot de woning. Op deze etage bevinden zich 2 slaapkamers, toilet, berging (washok) en een badkamer. De badkamer heeft zowel een bad alsook een douche en een wasbakmeubel.

Begane grond
Via de trap naar beneden kom je meteen binnen in de ruime en lichte woonkamer. De keuken is gedeeltelijk afgeschermd door een korte muur en maakt daardoor toch nog deel uit van de woonkamer. De splinter nieuwe keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koel/vrieskast en een vaatwasser. De woonkamer is grenzend aan een eigen tuin met uitzicht over het kanaal.

Dit appartement is per direct beschikbaar voor € 1195,- per maand excl. g/l/w voor een periode van onbepaalde tijd minimaal 12 maanden.

Detail

  • Prijs: €1.195/per maand
  • Eigenschap Grootte: 85 m2
  • kamers: 4
  • slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 1998

Contact us for more information!

View on the map!