Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Neem contact met ons op!

Kolkgriend

Kolkgriend 43, 1356 BC Almere, Nederland
per direct€1.250,- per maand gemeubileerd

Omschrijving

Deze gemeubileerde 1-gezinswoning met 4 slaapkamers is gelegen in de Grienden te Almere-Haven. In de directe omgeving bevinden zich openbare voorzieningen zoals scholen, bushalte, buurthuis, gezondheidscentrum, supermarkt en sportpark. Met de fiets zijn de recreatietuinen, de manege, de Gooimeerdijk, het Waterlandse Bos, het zwemstrand en het gezellige centrum van Almere-Haven uitstekend te bereiken. Er is rondom de woning voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Entree met toilet en toegang tot de woonkamer. De riante woonkamer is voorzien van een tegelvloer. Hier bevindt zich ook de open trap naar de eerste etage. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgerust met o.a. de volgende apparatuur: kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Via de keuken is ook de achtertuin te bereiken.

Eerste etage:
Op deze etage bevinden er zicht drie slaapkamers waarvan er 2 gebruikt kunnen worden (het gebruik van de derde kamer is bespreekbaar). De ruime badkamer is voorzien van douche, ligbad, wastafel, toilet en gehele betegeling.

Tweede etage:
Ruime overloop met wasmachine en droger en toegang tot twee slaapkamers.

Tuin:
Deze woning beschikt zowel over een voortuin als achtertuin. De zonnige achtertuin is voorzien van een berging en achterom.

De woning is per direct beschikbaar en kost 1250 euro per maand incl. meubilering.

Detail

  • Aantal kamers: 5
  • Prijs: €1.250/per maand gemeubileerd
  • Oppervlakte: 115 m2
  • Slaapkamers: 4
  • Bouwjaar: 1981

Neem contact met ons op!

Bekijk op kaart!