Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Koetsierbaan 233 ALMERE

Koetsierbaan, 1315SP, ALMERE
€1.350,- per maand

Beschrijving

Royaal appartement gelegen op een toplocatie aan het Weerwater in het centrum van Almere Stad. Hier vindt u winkels, verschillende restaurants, fijne terrassen, een megabioscoop en de schouwburg. Door de ligging aan de rand van het centrum is het stadse leven nooit een verplichting en als bewoner van dit gebouw kunt u altijd uw auto kwijt. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage.

Het appartement is goed bereikbaar. Zo zit u in nog geen tien minuten op de A6 richting Amsterdam of de A27 richting Utrecht. Almere CS ligt op slechts tien minuten lopen. Met de trein bent u snel in het centrum van Amsterdam, bij de Zuidas of op Schiphol.

Indeling:
Via de lift of de trap komt u bij het appartement op de 8e verdieping. De ruime hal geeft u toegang tot de slaapkamer, de lichte badkamer, het toilet met fonteintje en de woonkamer. De ruime woonkamer is door de grote raampartijen heerlijk licht en heeft een ruime moderne keuken. De keuken is uitgevoerd met boven- en onderkasten en lades met witte fronten en voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, spoelbak en combi-magnetron. De woonkamer beschikt tevens over een bergkast voor extra berg/provisieruimte. De ruime slaapkamer heeft een mooi uitzicht op het Weerwater en de lichte badkamer is voorzien van nette betegeling, een douchecabine en wastafel. In de hal treft u nog een extra bergruimte.

Het appartement beschikt over een intelligent woningautomatiseringssysteem. Via een touchscreen kunt u vanuit uw woonkamer alles regelen en programmeren. Van verlichting tot ventilatie en bediening van de deur beneden (video-intercom). Dankzij universele aansluitpunten beschikken alle kamers over de gewenste functionaliteit: internet, telefoon, tv en radio.

Dit gestoffeerde appartement is per direct beschikbaar voor een periode van 12 maanden. De huurprijs is 1.350 euro per maand inclusief servicekosten en exclusief water/gas/licht

Detail

  • Prijs: €1.350/per maand
  • Eigenschap Grootte: 80 m2
  • kamers: 2
  • slaapkamers: 1
  • Bouwjaar: 2005

Contact us for more information!

View on the map!