Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Keizersgracht 468 AMSTERDAM

Keizersgracht, 1017EG, AMSTERDAM
€4.250,- per maand

Beschrijving

In het centrum van Amsterdam, tussen de Leidsegracht en de Leidsestraat, ligt dit monumentale grachtenpand aan de Keizersgracht die wij u mogen aanbieden voor de verhuur. Het pand is in gebruik geweest als B&B en beschikt daarom over 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, 2 woonkamers met een uitgebreide keuken en 2 kleine keukenopstellingen. Daarnaast is er een buitenruimte op de begane grond en een dakterras (12,4 m2 ) op de derde verdieping. Het pand is zeer geschikt voor een gezin, waarbij er een mooie verdeling tussen de ruimten kan plaats vinden. De 1e,2e en derde verdieping is voorzien van Airco.

De locatie van het pand is fantastisch. U loopt vanaf deze locatie eenvoudig richting hartje centrum, het Leidseplein, Vondelpark, de 9 straatjes. Reizen via het openbaar vervoer kan via Tram 2, 11 en 12 op de Leidsestraat en/of Centraal station.

Souterrain:
Ruime kamer en bergruimte met professionele droger en wasmachine.

Indeling:
Begane grond:
Entree vanaf bordes, hal, woonkamer, keuken met inbouwapparatuur en knusse buitenruimte. Via de open trap bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
overloop, toilet, slaapkamer en werkkamer. De slaapkamer heeft een kleine keuken, eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en uitzicht op de gracht.

Tweede verdieping:
Overloop, tweede slaapkamer met eigen keuken en badkamer voorzien van wastafel, toilet en bad.

Op deze verdieping is een tweede badkamer, te bereiken via de overloop. Deze badkamer is voorzien van een luxe wastafelmeubel, hoekbad, aparte douche en toilet.

Derde verdieping:
Woonkamer met open keuken, dakterras en open trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
2 slaapkamers.

Het monumentale pand is per direct beschikbaar en kost €4250 euro per maand excl. g/w/e.

Detail

  • Prijs: €4.250/per maand
  • Eigenschap Grootte: 225 m2
  • kamers: 8
  • slaapkamers: 4
  • Bouwjaar: 1672

Contact us for more information!

View on the map!