Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Neem contact met ons op!

Hongarijehof

Hongarijehof 37 Almere
beschikbaar per 21 december€1.100,- per maand gestoffeerd

Omschrijving

Dit luxe 3-kamerappartement is gelegen in het Europakwartier in Almere Poort. Net over de Hollandse Brug naar Flevoland passeert u Almere Poort, het nieuwste stadsdeel van Almere. Het stadsdeel is goed bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen en gemakken van de grote stad. Met het openbaar vervoer, het station op loopafstand en goede aansluiting op de uitvalswegen, ben je snel in Amsterdam, Utrecht of Almere stad.

 

De appartementen met zicht op de Europalaan worden via twee centrale entrees in de zijstraten ontsloten. Hier bevinden zich het bellentableau, de brievenbussen, lift en trappenhuis. Naast de centrale entrees liggen de privébergingen en fietsenstalling. Op elke verdieping worden de appartementen via een open galerij ontsloten. Dit appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond.

 

Indeling appartement:

Tweede verdieping:

Ruime entree hal welke toegang geeft tot de aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer, badkamer,  meterkast, toilet, aparte wasruimte en de aan de achterzijde gelegen woonkamer met half open keuken en de tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wasbak. Door de grote raampartijen is de aan de achterzijde gelegen woonkamer zeer ruim en licht. In de woonkamer bevindt zich tevens de half open keuken welk is voorzien van inbouwapparatuur. Tevens is de gehele woning voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar: 2008

* woonoppervlakte 85m2

 

Dit gestoffeerd appartement is beschikbaar per 21 december 2018 en kost €1.100,- per maand inclusief servicekosten en exclusief g/w/l. Verhuurperiode van bepaalde tijd 24 maanden

Detail

  • Aantal kamers: 3
  • Prijs: €1.100/per maand gestoffeerd
  • Oppervlakte: 85 m2
  • Slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 2008

Neem contact met ons op!

Bekijk op kaart!