Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Neem contact met ons op!

Hollywoodlaan

Hollywoodlaan, 1325 Almere, Nederland
beschikbaar per 07 mei€1.395,- per maand gemeubileerd

Omschrijving

Dit compleet gemeubileerd hoekhuis met twee slaapkamers en een dakterras is gelegen in de populaire Filmwijk in Almere Stad. Het is een mooie, rustige, afwisselende wijk op loopafstand van het centrum van Almere Stad, Schouwburg en Bioscoop, 10 minuten van het station, 2 minuten van de bushalte en het Lumierepark en gezondheidscentrum liggen om de hoek, scholen in de directe omgeving. Ook de uitvalswegen A6 en A27 zijn snel te bereiken.

 

Indeling

Begane grond:
Via de ruime tuin die doorloopt tot aan de zijkant van de woning heeft u toegang tot de open keuken die voorzien is van alle apparatuur en een ruime eethoek. De woonkamer met veel daglicht is voor zien van een prachtige openhaard en ook via de woonkamer is er toegang tot de tuin met moderne vijver. Het huis is geheel (design) gemeubileerd en gestoffeerd.

 

Eerste verdieping:

Via de trap in de hal waar tevens de toiletruimte is met zwevend closet en een berging bereikt u de ruime overloop die genoeg ruimte biedt voor een werkplek of hobbyruimte. De master bedroom is enorm ruim (vroeger 2 kamers) en biedt toegang tot een groot dakterras en een prachtige open badkamer en een toiletruimte met zwevend closet. De kleinere slaapkamer is ruim te noemen. Er bevindt zich tevens een grote inloopkast op deze verdieping.

 

De woning is beschikbaar per 07 mei voor een bepaalde tijd van maximaal 24 maanden en kost €1395,- euro per maand inclusief meubilering en exclusief g/w/l/gemeentelijke belastingen

€300,- einde huurperiode schoonmaakkosten te betalen voor oplevering

Detail

  • Aantal kamers: 3
  • Prijs: €1.395/per maand gemeubileerd
  • Oppervlakte: 105
  • Slaapkamers: 2

Neem contact met ons op!

Bekijk op kaart!