Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

El Grecostraat 42 ALMERE

El Grecostraat, 1328SN, ALMERE
€1.350,- per maand

Beschrijving

In Tussen de Vaarten gelegen mooie gemeubileerde woning met drie slaapkamers, ruime woonkamer, complete inbouwkeuken en een royale tuin. Op korte afstand van de woning vindt u scholen, gezondheidscentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen naar de A6 en het centrum, alsmede een Albert Heijn. In de straat is er een groot plantsoen met een grote waterpartij aanwezig.

Begane grond:
Hal met meterkast, toilet, trapopgang, toegang tot de ruime tuingerichte woonkamer met trapkast en schuifpui naar de zonnig gelegen tuin. Verder een half open keuken aan de straatzijde voorzien van een L-vorm keukenblok met inbouwapparatuur. De achtertuin is aangelegd met bestrating, schuttingen, houten berging en een eigen achterom.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers, een moderne badkamer met een inloopdouche, toilet en een badkamermeubel en tevens op de eerste verdieping een aparte ruimte voor de wasmachine en wasdroger.

Deze gemeubileerde woning is beschikbaar per 1 februari 2021 voor €1.350,- per maand exclusief g/w/l. De woning is voor een bepaalde tijd te huur.

Detail

  • Prijs: €1.350/per maand
  • Eigenschap Grootte: 83 m2
  • kamers: 4
  • slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 2003

Contact us for more information!

View on the map!