Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Dionysusstraat 38

Dionysusstraat, Homeruskwartier, Almere, Flevoland, Nederland, 1363TN, Nederland
per direct beschikbaar€1.300,- per maand, gestoffeerd

Beschrijving

Wij mogen u deze leuke vrijstaande woning in Almere-Poort aanbieden. Almere Poort is zeer gunstig gelegen tussen Amsterdam en Almere-Stad. Vanaf deze locatie heeft u via de Hoge Ring een snelle verbinding met de rijkswegen A6 en A1 richting Amsterdam, t Gooi en Utrecht en ligt op korte afstand van het bos en het strand. Bouwjaar 2019 en nog nooit bewoond geweest. De tuin kan gedeeld worden met de bewoners van het woonhuis op hetzelfde perceel. Het oppervlakte van de woning is circa 60 m2.

Indeling
Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning zijn er twee toegangsdeuren die toegang geven tot de grote open ruimte met hoog plafond. Er bevindt zich een complete keuken met diverse apparatuur, meterkast, trapopgang naar de eerste etage en toegang tot de achtertuin. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn keuring afgewerkt. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en oven.

Eerste etage:
Ruime tweede verdieping welke als slaapvertrek kan dienen. Ook hier is de vloer voorzien van laminaat. Op deze etage is de badkamer aanwezig met toilet, douche en wastafel.

Deze woning is per direct beschikbaar en kost €1300,- per maand. De woning kan voor onbepaalde tijd gehuurd worden.

Detail

  • Prijs: per direct beschikbaar €1.300/per maand, gestoffeerd
  • Eigenschap Grootte: 60 m2
  • slaapkamers: 1
  • Bouwjaar: 2019

Contact us for more information!

View on the map!