Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Neem contact met ons op!

Chestertonlaan 213 AMSTERDAM

Chestertonlaan, 1102XX, AMSTERDAM
€700,- per maand

Beschrijving

Wij bieden aan: Een gemeubileerd één slaapkamer appartement in de Venserpolder. De woning is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met op de begane grond een berging aanwezig.

De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich in de nabije omgeving het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor de dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena. Daarnaast liggen metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Strandvliet en Duivendrecht en Venserpolder in de directe omgeving.

Indeling:

Via de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau bereik je middels het trappenhuis de entree van dit appartement.

Op de eerste verdieping is de meterkast, entree/hal, badkamer voorzien van douche/wastafel, toilet en wasmachine aansluiting, een lichte woonkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur.

De woning wordt gemeubileerd opgeleverd, is beschikbaar voor 24 maanden voor 700,- euro per maand.

Een huisvestigingsvergunning aanvraag is verplicht en om in aanmerking te komen voor deze woning mag het gezamenlijk inkomen niet hoger zijn dan 45.550,- euro per jaar.

Detail

  • Prijs: €700/per maand
  • Oppervlakte: 37 m2
  • kamers: 2
  • Slaapkamers: 1
  • Bouwjaar: 1983

Neem contact met ons op!

Bekijk op kaart!