Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Neem contact met ons op!

Boymansweg 29 AMSTERDAM

Boymansweg, 1064WR, AMSTERDAM
€1.250,- per maand

Beschrijving

Een goed onderhouden appartement in Amsterdam-West aan de Sloterplas. De woning is gelegen in de woonwijk ‘de Oostoever’. Deze kindvriendelijke woonwijk is door de centrale ligging in het centrum van amsterdam, veel scholen, openbaar vervoer zoals de tram, metro en busverbinding, autosnelweg A10, A9 en A4. Winkelcentrum aan het Sierplein of Osdorpplein en Plein’40-’45.

Indeling: De ruime hal in de woning biedt toegang tot de ruime slaapkamer en overige ruimten. Een grote woonkeuken is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser en koel/diepvries combinatie. Recent is er een nieuwe badkamer geplaatst met douche, toilet en wastafel aanwezig.
De woonkamer biedt veel lichtinval vanwege de koepel die open en dicht kan. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en is er een rolluik bij het slaapkamerraam welke goed als zonwering gebruikt kan worden.

De woning is beschikbaar voor de duur van 12/24 maanden met de optie tot verlenging voor onbepaalde tijd en kan zowel gemeubileerd als gestoffeerd worden opgeleverd.

Detail

  • Prijs: €1.250/per maand
  • Oppervlakte: 70 m2
  • kamers: 2
  • Slaapkamers: 1

Neem contact met ons op!

Bekijk op kaart!