Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

IJsselmeerstraat

IJsselmeerstraat 78 amsterdam
vanaf 01 juli beschikbaar€1.400,- Per maand gestoffeerd

Beschrijving

Wij mogen u een heel mooi nieuwbouwappartement aanbieden gebouwd in de nieuwe woonwijk “Entreegebied.”

In het Oostelijke deel van Amsterdam Noord is een nieuwe woonwijk ontwikkeld genaamd “het Entreegebied.” In dit gebied  zijn verschillende type woningen gerealiseerd waardoor een gevarieerde wijk is ontstaan. Het Entreegebied is gunstig gelegen in landelijk Noord nabij Durgerdam met zijn pittoreske dijkwoningen en het rustige en authentieke Schellingwoude. Het IJsselmeer is nooit ver weg.

Op zoek naar vertier? Het hippe Noord ligt binnen handbereik. Het aanbod aan restaurants, cafés en verschillende culturele voorzieningen is de laatste tijd enorm toegenomen en breidt zich nog steeds uit. Diverse scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving. Door de vele nieuwbouw die de afgelopen tijd in de directe omgeving is gerealiseerd en de opening van de Noord-Zuid lijn is Amsterdam Noord geliefder dan ooit.
Winkelcentrum Waterlandplein en het winkelcentrum boven ‘t Y zijn vlak bij het Entreegebied gelegen. Deze beide winkelcentra bieden een uitgebreid palet aan winkels.

De strategische ligging bij de oprit naar de A-10 zorgt er voor dat u een directe verbinding heeft met diverse uitvalswegen. Met het openbaar vervoer is er een goede en directe verbinding met Amsterdam Centrum en Amsterdam Oost.

Indeling:
Via het trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de derde verdieping. Hal met bergkast. Aan de voorzijde een lichte woonkamer met vrij uitzicht en open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast/vriezer, vaatwasser, wasmachine (wordt nog geplaatst), oven/magnetron combi en inductie kookplaat. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 2 ruime slaapkamers. In het midden van de woning is een volledig betegelde badkamer met een douche (cabine wordt nog geplaatst), wastafelmeubel met spiegel en een zwevend toilet.

Dit gestoffeerde appartement is vanaf 01 juli beschikbaar en kost €1550,- incl. g/w/e/internet

Detail

  • Amount rooms: 3
  • Prijs: vanaf 01 juli beschikbaar €1.400/Per maand gestoffeerd
  • Eigenschap Grootte: 60 m2
  • slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 2019

Contact us for more information!

View on the map!