Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Contact us for more information!

Confuciusstraat

Almere, Nederland
vanaf€440.000,- vrij op naam

Beschrijving

Altijd al in vrijheid willen wonen in een stijlvolle villa? Dit is dan uw kans om uw droom te realiseren. Wij bieden fraaie woningen met klassieke elementen aan vanaf € 440.000 v.o.n. Energiezuinig gebouwd met onder andere zonnepanelen en warmtepomp. U heeft een kavel van maar liefst 1336m2 in de groene parkomgeving(meer is mogelijk)! U bepaalt samen de andere bewoners de sfeer van uw woonomgeving. Qua inrichting en qua parkfaciliteiten maar ook de manier waarop u de beschikbare ruimte organiseert.
Parkland is een uniek woon- & natuurproject in ontwikkeling. Een ruim opgezette parkomgeving waar u heerlijk in vrijheid kunt genieten. Vlakbij de golfbaan van Almere en de roeivereniging. De basisschool is een kilometer verderop. Nabij Almere Stad en op een steenworp afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Parkland is naast een mooie woonomgeving, een inspirerende omgeving. Wandelen, tuinieren, fietsen, golfen, joggen of actief spelen met de kinderen. Parkland biedt alle faciliteiten voor een actief en gevarieerd leven met tijd voor uzelf en aandacht voor elkaar. Om het park heen ligt agrarisch land In Parkland worden fraaie vrijstaande woningen gerealiseerd in verschillende uitvoeringen.

• Ruime woonkamer en keuken
• 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping
• Zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer

De volgende opties zijn beschikbaar:

Een moderne vrijstaande woning
Woonoppervlakte: 111 m2
Kavel minimaal: 1336 m2
Koopsom vanaf: 440.000 euro von

Een moderne vrijstaande woning large
Woonoppervlakte: 135 m2
Kavel minimaal: 1552 m2
Koopsom vanaf: 472.500 euro von

Indien u een woning in Oosterwold koopt krijgt u te maken met ‘spelregels’ die de gemeente heeft opgelegd voor dit gebied. U hoeft zich geen zorgen te maken over of er voldaan wordt aan deze regels, wij nemen deze zorgen uit handen.

Voor de gemeente bent u als toekomstige bewoner de initiatiefnemer. Dit houdt ook in dat u de locatie alleen of samen met andere initiatiefnemers (in geval van een cpo) en de gemeente kunt bepalen. Wij begeleiden u uiteraard gedurende het gehele traject en ontzorgen u tot aan met de oplevering. Tot aan het moment van de oplevering van de woning zijn er diverse stappen die ondernomen moeten worden. Indien u interesse heeft in deze woningen nodigen wij u graag uit voor een informatief gesprek.

Detail

  • Prijs: vanaf €440.000/vrij op naam
  • Eigenschap Grootte: 111 m2

Contact us for more information!

View on the map!