Price Range: From to

Compare Listings

Het vinden van een goede, mooie en tegelijkertijd betaalbare huurwoning in Almere is een lastige opgave. Allereerst is Almere groot en staan er een groot aantal huizen te koop en te huur. Het is dus belangrijk dat u van tevoren al een beeld heeft van de eisen waar uw nieuwe huurwoning in Almere aan zal moeten voldoen. Bekijk daarom eerst alle huurwoningen in Almere op onze website. De eisen die u heeft, kunt u selecteren in het filtermenu op onze website. Zo sluit u niet interessante huurwoningen eenvoudig uit en krijgt u relevantere huurwoningen in Almere te zien.

Hulp bij het kiezen van uw huurwoning in Almere.

De werknemers van Inter Immo Makelaars hebben veel ervaring op de huizenmarkt, waardoor zij beschikken over alle kennis van de huidige woningmarkt. Inmiddels zijn wij al meer dan 12 jaar werkzaam op de huizenmarkt en kennen wij deze markt door en door. Wij zullen u persoonlijk helpen bij het kiezen van een kwalitatieve huurwoning in Almere en geven u advies op maat! Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed en wonen. Met Inter Immo Makelaars kiest u voor zekerheid!

Waarom een huurwoning in Almere.

Almere is een praktische stad om in te wonen. Zo hebben de Flevolanders enkele 40 jaren geleden een kale polder omgetoverd tot een ware stad. De gehele stad is voorzien van busbanen, waardoor u zich gemakkelijk en zonder vertraging kunt verplaatsen. Met haar vele wijken, supermarkten, scholen, maar ook haar grote centrum biedt deze stad alle voorzieningen binnen handbereik. Een huis huren in Almere heeft nog meer voordelen. Zo bent u in korte tijd in de Randstad en is Almere één van de meest centraal gelegen plaatsen in Nederland.

Huur uw woning in de regio Almere!

Vind uw huurwoning in de regio Almere snel én veilig via Inter Immo Almere. Neem contact op!


* - These fields are required

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Referenties

Vijf jaar geleden kocht ik met mijn vriendin een nieuwe woning Amsterdam. De destijds huidige woning in Amsterdam heeft daarna helaas 5 jaar te koop gestaan.
Een buurman vertelde mij dat verhuren ook mogelijk was. Ik had daar eerst mijn bedenkingen bij, ik wilde natuurlijk wel goede en nette huurders in mijn woning.
Inter Immo heeft een goede selectie van betrouwbare en nette huurders gemaakt. Ik heb mijn woning nu aan 3 verschillende huurders verhuurd gehad en ik ben tevreden over hen allen.
Momenteel maak nog steeds naar tevredenheid gebruik van de dienstverlening van Inter Immo. 

by Olivier

Redelijk onverwacht kocht ik een nieuwe woning in Amsterdam.
Mijn huidige woning wilde ik daarom verkopen. Ik heb toen met Inter Immo een afspraak gemaakt en zij zijn gelijk dezelfde dag nog gekomen om foto's te maken en mijn woning aan te bieden.
Mijn vorige woning is nu verkocht. Inter Immo neemt de tijd voor bezichtigingen en daar wil hen graag voor bedanken! 

by Josephine

We speelden al enige tijd met de gedachte om ons 
appartement in Amsterdam te verhuren. We waren op
de hoogte van de haken en ogen van verhuur en waren 
verheugd toen een kennis ons in contact bracht met 
Inter Immo Amsterdam. Zij hebben ons zeer 
professioneel begeleid en ons appartement binnen 
enkele weken verhuurd aan een expat. Super!

by Sylvia en Alex

Contact us for more information!

Call us during the office hours (Monday till Friday from 09:00 till 17:30)

Inter Immo Almere
Cinemadreef 124
1325 EN Almere

036 − 54 07 335

almere@interimmo.nl