Interimmo

Makelaar Almere

Wilt u een nieuwe woning kopen, of uw oude woning verkopen? Huurt u liever een huis? Of wilt u toch liever een woning verhuren? Dit kan allemaal bij Inter Immo Makelaars, uw makelaar in Almere!

De juiste makelaar in Almere

Inter Immo Makelaar is de makelaar in Almere en is de absolute specialist in onroerend goed. Wij zijn gespecialiseerd in het huren en verhuren van woonruimtes van particulieren en beleggingsmaatschappijen, maar ook bij het bemiddelen van aan- en verkoop van woningen.

Inter Immo Makelaar in Almere helpt u

Inmiddels zijn wij vanaf het jaar 2001 actief in de huizenmarkt! Door onze ervaring kennen wij de markt door en door, waardoor wij u professioneel en persoonlijk kunnen begeleiden! Zo kunnen wij u een advies op maat geven die voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen. Wij hebben kennis op het gebied van wet- en regelgeving helpen u graag met al uw vragen.

Verkopen, kopen, huren en verhuren

Voor velen zijn deze opties een grote beslissing met veel gevolgen. Met de hulp van Inter Immo Makelaars in Almere maakt u de juiste keuze! Wij zijn namelijk elke dag actief op de woningmarkt. Wilt u een huis kopen en heeft u daarbij hulp nodig? Neem dan contact met ons op voor professionele begeleiding! Overweegt u om uw huis te verkopen? Bel ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw huis! Bij Inter Immo Makelaars in Almere kunt u verkopen, kopen, huren en verhuren. U kunt ons bereiken op het nummer 036 54 07 335 of u kunt bij ons langs komen op de Cinemadreef 124 te Almere.